Gå til indhold
VI LEVERER FRAGTFRIT VED KØB OVER 395,- (KUN VED VALG AF FORSENDELSE UDLEVERINGSSTED)
VI LEVERER FRAGTFRIT VED KØB OVER 395,- (KUN VED VALG AF FORSENDELSE UDLEVERINGSSTED)

Skybrudssikring

Nye produkter til afhjælpning af en højaktuel problemstilling i forbindelse med skybrud

Vi bliver desværre oftere og oftere ramt af skybrud, og mange får oversvømmelser i deres kældre og andre steder i boligen pga. tilbagestrømmende kloakvand. Som sikring mod tilbagestrømmende kloakvand, kan man naturligvis få installeret en højvandslukker, som dog ikke er helt billig at få installeret.

I stedet for at få installeret en højvandslukker har Toiee udviklet 4 nye produkter (Drain Plug har vi valgt at kalde den) til afhjælpning af problemstillingen med tilbageløbende kloakvand. Ganske enkelt på det ud på, at man - når der er skybrudsvarsling for det område, hvor man bor - installerer en Toiee Drain Plug i de kloakrør, hvor kloakvandet kan lave tilbageløb.

Det tager normalt kun kort tid at installere de nødvendige Drain Plugs. Og det kan spare dig for kloakvand i rummet og de deraf kedelige skader og besvær. En Toiee Drain Plug består af en kraftig ballon, slange og pumpe. Den findes i de 4 størrelser man har i en bolig, nemlig til kloakrør på 33 mm, 40/50 mm, 75 mm og 110 mm. 110 mm benyttes også til at blokere i toilettet.

Toiee Drain Plug er blevet godkendt på Teknologisk Institut til et vandtryk på 3 mVs, som svarer til et tryk fra en vandsøjle på 3 meter. 

Nedenfor har vi indsat et link til naturstyrelsens hjemmeside, hvor der beskrives, hvad man selv kan gøre i forbindelse med skybrud.  

Blandt andet har de dette råd:

"Du kan forhindre, at der stiger kloakvand op i toilettet ved at stoppe en plasticpose fyldt med stof ned i toilettet og lægge en sandsæk eller andet tungt oven på låget"."

Råd fra Toiee.dk: I stedet for en plasticpose, kan du benytte en Toiee Drain Plug.

Sandsæk eller andet tungt oven på låget burde være overflødigt, hvis Toiee Drain Plug er monteret korrekt.

http://naturstyrelsen.dk/vandmiljoe/klima/skybrud/hvad-kan-jeg-selv-goere/
 

Se hvor galt det kan gå, når et skybrud rammer!
- det havde været rart med nogle Toiee Drain Plugs

https://www.youtube.com/watch?v=2DA43EMn0j4

  

 
EKSEMPLER PÅ BRUG AF DRAIN PLUGS I FORSKELLIGE STØRRELSER

Toiee Drain Plug kan også benyttes som afspærringsballon i de nævnte størrelser.

Toiee Drain Plug kan naturligvis benyttes mange gange. Opbevar den i mørke.