Gå til indhold
VI LEVERER FRAGTFRIT VED KØB OVER 395,- (KUN VED VALG AF FORSENDELSE UDLEVERINGSSTED)
VI LEVERER FRAGTFRIT VED KØB OVER 395,- (KUN VED VALG AF FORSENDELSE UDLEVERINGSSTED)

Spørgsmål/Svar

Spørgsmål:
Hvad er forskellen på Toiee Special toiletrens og Toiee Special toiletrens Extra Power?

Svar:
Toiee Special toiletrens indeholder mælkesyre, oxalsyre og citronsyre.

Toiee Special toiletrens Extra Power indeholder fosforsyre.

Begge toiletrensemidler har en meget høj koncentration af syrer, væsentligt mere end indholdet i de gængse toiletrensemidler.

Begge toiletrensemidler virker mod både kalk og okker.

Men er det mest kalkbelægninger, der skal fjernes, anbefaler vi  Toiee Special toiletrens Extra Power. Omvendt hvis det er mest en okkerbelægninger, så anbefaler vi Toiee Special Toiletrens.


Spørgsmål:
Kan toiletkummen også renses op under skyllekanten?

Svar:
Ja, fylder du toiletkummen helt op med vand og toiletrensemiddel, så renser du også oppe under skyllekanten. Et sted hvor det ellers er næsten umuligt at rense. Men det er et væsentligt sted at få renset toiletkummen for bakterier og også kalkbelægninger, da der kan sidde svære kalkbelægninger, som kan forringe skyllet i toiletkummen.


Spørgsmål:
Vandstanden falder i toiletkummen, selvom jeg har pumpet ballonen op?

Svar:
Først må du sikre dig, at ballonen ikke er utæt. Pust ballonen op, cirka 30 gange.


Kom f.eks ballonen i en spand med vand. Bobler det fra ballonen, er den utæt. Er det første gang den skal i brug, er dette naturligvis dækket af garantien og ombyttes.

Bobler det ikke fra den, så er den tæt. Visse toiletter, f.eks. Ifö Cera med S-lås og måske andre modeller, har en lille rende i vandlåsen, som kan gøre den svært at lukke toilettet på almindelig vis. I de tilfælde - se instruktionen -  skal ballonen længere tilbage i rørafløbet for at lukke.


Spørgsmål:
Toilettet bliver ikke rent som forventet.

Svar:
Har det taget det meste af belægningerne, så vil vi anbefale, at du giver toiletkummen en behandling mere. Måske lade blandingen stå lidt længere tid. Og husk, toiletrensemidlerne er mere effektive med varmt vand end med koldt vand

eller

Vores produkter fjerner langt de fleste belægninger, men desværre har vi været udsat for nogle få skuffede kunder. I alle tilfælde har det vist sig, at glasuren eller emaljen i toiletkummen var ødelagt/slidt. I de tilfælde er der intet gøre andet end måske at udskifte toilettet.
For at undgå at ødelægge emaljen eller glasuren i toiletkummen så lad være med at bruge f.eks. afløbsrens, saltsyre eller slibemidler. Brug af disse midler, er nok den bedste måde at ødelægge glasuren i toiletkummen på.


Spørgsmål:
Skader jeres toiletrensemidler toiletkummen?

Svar:
Nej, vores toiletrensemidler er helt uskadelige for toiletkummen.


Spørgsmål:
Hvor ofte anbefaler det at bruge jeres produkter?

Svar:
Det er svært at give et eksakt svar på dette. Til den almindelige rengøring af toiletkummen vil vi anbefale at bruge de gængse rengøringsmidler, der findes på markedet og gøre toiletkummen ren på almindelig vis.

Men næsten uanset hvor ofte man gør sin toiletkumme ren, eller hvis man bor i et område med meget kalk- og okker i vandet, kan der meget hurtigt sætte sig belægninger i toiletkummen.

Find din egen rytme for at benytte Toiee`s produkter og giv så toiletkummen en ordentlig omgang en gang imellem. Måske en gang månedlig eller kvartalsvis, så er din toiletkumme altid flot ren, fri for belægninger og bakterier op under kanten.


Spørgsmål:
Skulle uheldet være ud, og ballonen +  evt. slange/pumpe bliver skyllet ud i toilettet. Hvad sker der så?

Svar:
Vi har oplevet det et par gange. Men delene er ikke større end, at de bare skylles ud i kloaksystemet - så ingen ulykke.

For at gardere sig mod dette, såfremt uheldet skulle ske, gør da følgende:  Medens toiletkummen står i blød, læg slangen ind under toiletbrættet. Når vandet skal lukkes ud, så hold godt fat i slange/pumpe, da der kan komme et pænt træk. Åbn derfor også kun langsomt for ventilen.


Spørgsmål:
Når ballonen er sort, kan den så smitte af på toiletkummen?

Svar:
Nej, ballonen kan ikke smitte af.


Spørgsmål:
Er ballonen ikke ulækker, når man trækker den ud af vandlåsen?

Svar:
Spørgsmålet er naturligt nok, når vi ved, hvad der ryger ud gennem toilettet. Men faktum er, at der yderst sjældent sidder efterladenskaber på ballonen.


Spørgsmål:
Er jeres toiletrensemidler skadelige for miljøet?

Svar:
Nej. Vores toiletrensemidler nedbrydes og er uskadelige for miljøet.


Spørgsmål:
Hvordan opbevares Toiee toiletafkalker?

Svar:
Vigtigt den opbevares et mørkt sted, så gummiet ikke mørner.